Coklat

Nak tanya, saya pregnant 6 minggu, petang tadi saya cek ada flek coklat gelap dan ada warna darah sikit hujung2 coklat, lendir tu macam kenyal. Itu normal ke?

4 Balas

Better g cek..akk camni jgk..patut g scan tu 7 minggu..tp saiz kantung hanya 5w..rupenya dh mkn mengecut sbb nk gugur..hari ke 4 makin byk..n terus gugur ..tp ramai jer yg x de masalah..ambik ubat utk tahan..

1w ago

Awal kandungan saya mcm ni, minggu pertama pd mulanya cair. Kemudian dr kata normal sebab proses menempel. Tapi xstop sampai la gugur 😔

Kira kalau jumpa doktor, dia bleh detect ke normal atau x

ade yg normal ade yg x.. x refer dkter ke..?

Esok baru nak pergi klinik..