MERANCANG

nak tanya. saya ibu muda dan baru 3bulan bersalin. merancang cara mana yee yang tak mengganggu susu ibu? sebab anak full bf tq ?

4 Balas

saya makan pil perancang Alhamdulilah anak dah 3...n yg full brefeeding dah 7bulan 24 hari...saya ambil perancang under klinik sekarang Klau dulu swastar...first dyaowang akan bagi Noridah untuk banyakkan susu baby cukup 6bulan misi akan tukar pada perancang regulon..sepanjang saya makan Noridah x datang period selama 6bulan tukaq pada regulon baru datang period....susu alhamdulah masih cukup....

baby saya dah 8m dah. saya merancang sendiri. tak guna apa² pil atau injection sebab saya dah survey dari orang² yang guna perancang. kebanyakkannya menganggu hormon. walaupun mesra bf tapi nanti period maximum la..

2y ago

Mcmna cara merancang sendiri tu?

Semua perancang sesuai utk bf nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Merancang secara normal sis, merancang sendiri

2y ago

Mcmana sis mrancang sndiri tu?