Hamil

Nak tanya. Saya hamil dah hampir 2 bulan tapi tak rasa mabuk apa apa. Adakah normal bagi sesetengah ibu mengandung? Saya cuma rasa mengantuk saja. Awal pregnant ada sakit sakit badan. Lepastuh tak ada. Cuma mudah lesu dan letih. Mohon share mummy.

62 Balas

Bersyukur la tak mabuk, normal lah tu, tp kadang² boleh jadi masuk trimester ke dua akan mabuk, tapi tak semua mengalaminya

Bersyukur sis tak Ada alahan. Alahan Tu menyakitkan sis.. nangis Pon mual diam Pon mual .. serba serbi tak kena

5y ago

Saya dah 11week tapi Masih lagi begini huhuhu redha je

Normal. Saya dh 3 anak. Dari awal khamilan sampai bersalin xde ragam langsung. Mabuk ke ape. Mcm org tak preggy. 😂

Normal sis, sy dr awl mngandung smpai tggu mse nak meletop ni lgsung xde alah, rezeki namanya, syukur alhamdulilah

Sama lah sis.. Rasa letih dan lesu ja sepanjang hari. Tp muntah2, mabuk itu tiada la pula.. Syukur la juga. Hehe

Normal saya dri awal smpai nk due tkde mabuk. Cuma nk due ni ada alahan gatal2. Tu je. mkn semua ok sebat 😂

sy 5weeks alhamdulillah stakat ni x ada lagi alahan. cuma ptg je lepas zohor mesti bdn lesu, lenguh pinggang.

Normal jer.. Ad org alhan pda awl khmilan ad yg prtngahan dan ad jgk yg d pnghjung khmilan bru rsa alhan..

Normal je.. Sy dlu.. Msuk 3 bulan lebih bru ad morning sickness.. Then 4 bulan dh ok balik..

samaa , mcm biasa je hehe alhamdulillah cuma kdg2 je tatiba malas nk buat apa2 tu dtg 😂