Folic Acid & Obimin 12 week

Hi nak tanya saya g KK, nurse suruh makan obimin dan folic acid dua sekali. Memang mcm tu ke? Tekanan darah saya okay. Takde masalah. Cuma tak pasti mmg kena makan both ke skrg. Sebelum ni saya makan folic acid shj. #ingintahu

1 Balas

Folic acid nie ade dah ade dlam obimin tp mkan dua2 skali x salah n its good..folic acid sgt mbantu psediaan rahim n ptumbuhan janin..jgn miss yg tue..xde kaitan pun dgn tekanan darah okey xokey..sbb ble kandgan makin besar akan efek hb kalau kurang iron dlam badan

3y ago

Better..kalau lebih pun no problem die kuar naturally ikut urine..sye xskip acid folic smp 25w..smp betul2 comfirm baby develop well..