Checkup swasta

Nak tanya, saya checkup swasta sebab kerja yg susah nak cuti atau keluar2 check up di kk, tapi da 12w masih belum buat buku pink. Normal ke? Tanya dr dia kata, next appoinment waktu 15w. Boleh ke lewat buka buku? Risau pula.. #ingintahu

1 Balas

selalu kalau check dekat swasta boleh aje terus bukak bukupink dekat klinik yang checkup tuu..Kalau klinik kerajaan biasa 12w paling lewat nanti nurse marah kalau bukak lewat2