Tak ada rasa mual/muntah

Hi. Nak tanya. Saya check upt positive & kantung dah nampak cuma kecil lgi sbb baru 5w. Normal ke if tak ada rasa mual/muntah? Ada sesiapa macam saya juga? Kadang jadi overthinking sekejap sbb tak ada rasa mual... tq

4 Balas

normal tapi ada masanya alahan lewat dtg..mcm my friend lepas 8w baru dtg alahan..and me personally 6w lebih baru dtg..ingat selamat takda tp dtg jugak rupanya 😅 in shaa Allah moga sis takda alahan sampai bersalin ye

samaaa... alhamdulillah xde muntah² apa, selera makan menjadi², kerap kencing dan rasa bloated. sy baru 6w. kdg2 risau, btul ke pregnant ni.. 😅

6mo ago

sama laa sbb mual takde

sama laa ..saya pun dah nak masuk 6 week masih tak ada muntah atau rasa mual

normal. klu xde alahan its a bonus. just continue mkn/minum yg sihat selagi boleh

6mo ago

Faham. Baik terima kasih!