Besalin czer dah 5bulan keluar darah coklat dan parut denyut

nak tanya saya besalin czer dah 5bulan skarang.. Sebelom ni saya ambik perancang depo hanya sekali tu pon bulan 8 yg lepas lepas tu sye dah stop xnk ambik perancang.. 5/12 sye period hbis 13/12.. 17/12 ad keluar darah coklat dan luka parut sye rse denyut sakit 19/12 dan 20/12 pon keluar darah coklat jgak.. Tu darah period yg xhbis keluar atau ad pape dgn luke dalam atau hormon sye masih x stabil?? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstmom

1 Balas

mungkin Cuba jumpa doctor ya