Susu keluar ketika mengandung

Hi nak tanya, saya baru masuk 26w harini. Semalam sebelum nak mandi saya perasan ada cecair warna putih dekat hujung nipple saya. Bila picit keluar lagi, siapa ada pengalaman keluar susu sebelum bersalin? Dia jadi akan lebih kerap kluar banyak atau macam mana. Mohon pandangan sebab saya ibu bekerja. Ini 1st baby saya

1 Balas

Hye, skrg dh bersalin ke? Atau masih pregnant lg? Sy dulu masa pregnant keluar juga susu. Tapi tak smpi menitis lah sbb susu mula2 pekat kan jadinya die akan jadi kering mcm tu je. Kena selalu cuci nipple takut susu tu jadi keras dkt nipple tu nanti sakit pulak nipple nya. Tapi untung juga kalau masih pregnant dh ada susu ni, sbb nanti anak dh lahir blh terus susukan. Hihi

2y ago

Wahhhh semoga dipermudahkan. 🥰🥰