Masalah pusat baby

Nak tanya sapa ada masalah cm ni... Tali pusat dah tercabut dalam bulan 12 lagi bersalin 09 dec 2020 tapi still pusat anak merah² cam belom kering lagi now cuba bersih kan bila mandi bila dap² kuping dekat pusat tercabut then keluar darah... Mommy risau teruklah bila boleh kering ye biasanya? And cm ner nak buat klo ada masalah cm ni?? #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

Masalah pusat baby
20 Balas

Anak sy pun mcmni. Teruskan apply ubat sapu yg hospital bagi tu. Itu tanda belum kering kt dalam pusat. Nanti akan baik.