Perut Berdenyut

Nak Tanya, pregnant 4bulan dah boleh rasa baby tendang ke? Perut berdenyut macam ada pergerakan. Adakah tu tanda tendangan baby?#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom

3 Balas

Kalau berdenyut consisted macam degup jantung tu baby tengah sedu. Usually kalau cemtu kira rasa denyut irama dia seiring and perut pun bergerak seiring denyutan. So itu baby tengah sedu 😬

Saya pon dh 4bulan kadang tu ada rasa mcm gerak2 mcm soft kick dari baby tp xselalu.. Mungkin sbb baby kecik lg kot..

maybe tu denyutan nadi kita