Check Upt Selepas Missed Period

Hi,, nak tanya.. Pernah tak sesiapa check upt masa first/second day missed period tu negatif.. Kemudian still tak period dan check beberapa hari kemudian positif ?#ingintahu

1 Balas

Saya 3bulan lbh sis.. Xperiod.. Bru positif.. Penantian yg sgt2 mcbr... Last2 positif 2-3mggu...syukur sgt2.. Sbb ada yg kata xmgkn hamil. Sbb xperiod.. Tp Tuhan sbaik2 perancang... 🙏😇Rezeki saya dan suami.. Sis sbr tau.. Tp jgn lupa pg klinik utk cek... Atau cr mak bidan suruh buat sengkak rahim.

2y ago

Ada pg klinik x.. Buat checkup... Kalau kt klinik swasta.. Sllu nye scan