Salam , hi semua , saya nak tanya dekat sini ada tak ibu ibu yang pasang iud? Alat dalam rahim?

Nak tanya pernah tak lewat sebulan period? Normal ke kalau saya baru 6 bulan pasang tiba tiba bulan ke 7 saya tak datang period lagi? Ada kemungkinan saya pregnant ke? Saya belum buat test lagi. Takut nak buat 🤭 Tu tanya kat sini dulu kot kot saya salah faham je.

2 Balas

Waalaikumussalam wbt Saya pakai iucd dah 3tahun Pernah jugak lewat sebulan tapi lepas tu period datang macam biasa…

2w ago

Ye ke . Jadi normal je la ye? Hee Thank you sudi reply 🥹