nak tanya perlu ke check/scan kandungan lagi sebab baru 8minggu, last check hari tu bawa 5minggu

nak tanya perlu ke check/scan kandungan lagi sebab baru 8minggu, last check hari tu bawa 5minggu #ingintahu

4 Balas

perlu.. sbb nk tgk heartbeat bby.. lgpun klu nk bkak buku pink, kdg2 kk request gmbr scan bby palg latest.. nie klu kk area umah sye la..

Sy cek kt kk dlm 5w doctr trus buatkn buku pink and bgi temu jnji bila akan dtg lgi , 15hb ni dlm 9w doctr sru dtg utk scan

2y ago

Taklah sis , sy p kk sy pon trkjut kna bt awl

kalau awak nak dengar heartbeat dan tengok janin☺️. tak nak pon xpe. boleh call kk utk buat appointment buku pink.

2y ago

most wc❤️.. alamak awak, saya org penang🙈🙈🙈.. hee.. cuba google or search dkt tiktok selalu nya mesti rmai akan recommend😁.. mcm sy haritu husband yg tlg carikan.. harap bini dia xsempat selalu😅😅😅

Boleh check utk tgk sama ada dh ada janin & heartbeat. Klu dh nmpk boleh proceed appt buka buku di kk