Bayi Pramatang

Nak tanya, perkembangan bayi pramatang memang lambat ke?? Bayi saya da masuk 2 bulan lebih. Masih tak pandai senyum bila tgok orang.. Normal ke??

2 Balas

Baby kita sama,pramatang...baby sy dah nak masuk 3 bulan tp masih tak pandai senyum² lg

2y ago

baby sy pun sama 3bulan. alhamdulillah dia dah pandai senyum dan ketawa. bila sy main perut dia lagi kuat dia ketawa.

Usually, baby will show spontaneous “social smile” around 4 months old.

2y ago

😊😊 thank you,