SET PANTANG

Nak tanya pengalaman ibu2 yang dah pernah bersalin. Set bersalin ape yang okey ? Dan ape je yang patut ada dan yang penting. Sebab risau beli nanti tapi tak terguna. Terima kasih ?

1 Balas

xpyh beli set pon sis mmg nt bnyk xpkai . gune je lotion mustajab mmg bgos tok ibu pntg . sapu kt perot peha tapak kaki blkg kepala pon bole . buat urut pon bole xd msala . lps tu klau xnk cri sndri dayn herba tok mndian n tangas . sis bole je beli yg tu kt kdai . ad jual yg dlm pek2 jugk . yg daun tangas same je daun mndi sis . xd beza . dua dua bole . mcm ay duduk kwsn kmpong xbeli . ad kt sni daun ny . lps tu xperlu amal jamu suplemnt sgale . just mkn mknn brkhasiat je . tkot ambek jamu2 suplement ni bby kuning atau xsesuai dgn bby elergik atau ap ap . lps tu beli pilis kt kdai jamu ad bnyk jual . pilis yg letk kt dahi tu tok elak angin naik kepala . tungku bole beli ank n mak punye . tungku bgos tok buang angin n kecut kn rahim . bengkung klau czer xbole pkai jdi xbeli dlu pon xpe sis . nt mse prlu bru beli . sbb xtau brsalin czer atau normal kn . klau normal pkai la tpi yg slesa tok ke tnds .

5y ago

ikot pd org sis . ad yg xnk pkai pon bole . nk pkai pon bole . asal kn mengurut tu lg pentg sis . supye bdn ringn n slesa sikit .