Pendarahan tapi warna coklat

Nak tanya pengalaman.. Ada tak y pregnant 6-7 week.. Klu terlalu banyak bergerak / buat kerja berat kluar darah semasa kencing.. Klu bed rest dah xda ... Dah cek & scan klinik swasta..baby dah ada dlm kantung.. Dr kata normal slagi bukan darah merah terang.. Tapi still risau.. Ada y sama tak dengan saya.. #ingintahu

2 Balas

Ada masa 10w ke atas. Masa awal-awal ni kena byk berehat. Jika perlu mungkin doktor bagi ubat kuat rahim.

3y ago

masa pndarahan tu banyak tak.. berapa hari?

saya baru baca kisah puan. Boleh saya tahu keadaan kandungan puan skrg?