Upt test kehamilan

Nak tanya pendpt...kalau test upt.... Line T atau line C y kena terang yaa? ? #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

Upt test kehamilan
4 Balas

Line C tu memang akan ada je kat situ. Line T yang menentukan sis pregnant atau tak. Line T kabur ke terang ke tetap pregnant 😉 yang bezanya kalau kabur mungkin awal2 pregnant dalam 4w macamtu. Kalau dah terang tu mungkin dah 6w ke atas.

1y ago

terang mcm ni sis y T...😂😂😂 pening sb trkejut T y naik dulu...jd blur jap..mcm xprnh prgnt pulak rse..

Makin terang test line bermakna hcg level awak makin tinggi. Asalkan test line ada maknanya positif.

Line T sbb line C mmg akan sentiasa terang..kalau line T kabur2 pun dh dikira +ve tu..

positif dah tu