Detail Scan Baby

Hye , boleh tak suggest untuk weeks 20 sesuai buat detail scan yg mana? 3D/4D/5D? Act nak tgok gender & structure muka baby okay ke tak (sumbing etc) #firstmom #scan20w

1 Balas

detail scan dgn 3D/4D etc lain sis. just bgtau nak buat detail scan je, better awal. sbb baby makin besar diorg tak amik da. n then kalau nak tgok muka ke apa, time 24w++ keatas okay , amik 4D or 5D . kalau baby bagi kerjasama ,nampak muka dia .