Susu badan melekit Selepas 1 minggu stop pump

Nak Tanya para mommies.. Saya telah melahirkan bayi pramatang bulan 7 lalu then tak dapat nak df ngan baby sbb baby still kat NICU until now.. Saya nak Tanya,normal ke susu ibu warna kuning + melekit Selepas 2 minggu tak pump susu sbb masa tue susu tiba² drop.Sebelum nie pun,Kalau pump susu 1 hari hanya dapat 2-6 oz sahaja. Sebelum nie pun,masa baby first keluar tak pernah ada ada susu warna kuning + melekit. #ingintahu #breasfeeding

1 Balas

Biasanya nanti lama2 dia Akan berubah. teruskan Pam susu

2y ago

maksud dia akan berubah Jadi macam susu normal tue ke? sorry Tanya sebab anak 1st