Keputihan Keluar

Nak tanya ok ke keputihan keluar semasa mengandung? Sy br sebulanni preggy

2 Balas

Normal sis. Cuma kalau banyak sangat, and warna hijau atau bau. Sis kena pergi klinik ya. And kalau boleh bila keputihaan ni jgn pakai pencuci wanita. Sebab sebenarnye tak bagus pun pencuci wanita tu. And kalau pakai panti liner, kerap tukar ye😊

normal. kalau sis ada keputihan yg byk dan gatal2 better sis jumpa doc. nnti doc bg ubat. takut ada infection bila keputihan