Trigger finger

Hi nak tanya now saya dah 30weeks. Saya kena trigger finger dari saya 16weeks. Ingat lama lama hilang. Tapi sampai sekarang masih jadi. Is it normal? Ada tak ibu yang macam saya? Maaf saya new mom.

1 Balas

Ad ibu lain yg kena juga.. Sis kena perlahan lahan buat senaman dekat jari setiap kali bangun tido smpai hilang trigger tu n amalkan minum susu tinggi kalsium

3y ago

Susu yg sis minum skrg pun dh ok.. Kalau nk try yg lain enfamama bagus jugak sbb high in calcium