Keputihan

Nak tanya, normal xkeputihan banyak semasa preggy?sebab dh check kk.tapi dr bgtau xda infection.cuma still risau sebab kadang2 tu kluar banyak sangat.

1 Balas

Kalau dah buat test dan disahkan candida biasa je takpalah sis. Cuma apa yg sis boleh buat sebagai usaha adalah sis kurangkan atau elakkan makan makanan yg manis, minum air yg banyak dan makesure alat sulit dikeringkan selepas buang air kecil. Cuba itu dulu, mudah2an ianya berkurang.