Baby sembelit

Hi nak tanya normal x baby xmembuang 3/4 fm lactogen. First around 2/3 week xmembuang 3 hari then 4 hari pulak. Baru nak try tukar susu isomil. And suggestion atau solution,tq

2 Balas

Sye mula2 bg ank susu lactogen jg tp ank tk membuang...jumpa doc ckp kne tukar susu lain...sye try pl yg dutch baby ank sembelit teruk...najis ank cmpur dgn darah....g klinik doc kne cari susu yg sesuai utk ank....klini sye bli susu frisolac....masih jg sembelit...doc ajar suruh buat senaman urut i love u terbalik sye dh buat...urut pun dh....dah tk thu nk bg ank minum susu ape lg....ni msuk susu yg ketiga sye try and error...btw ank sye bru 1bulan 9 hari....

2y ago

Yeke sis...tula sye buntu tk thu nk try susu ape...kesian tgk ank meneran2 smpi muka merah...doc ckp tu normal

Saya pakai lactogen baby cirit. Nidah tukar susu dutch baby tapi taktau result lgi.