miss v nyilu

nak tanya normal tak last trimester ni miss v rasa mcam senggugut😰tapi tak kuat sakitnya . normal tak?#firstbaby #1stimemom #pregnancy #32weeks

9 Balas

Sama skrg 32w jugak da mula rasa nyeri2 tu bila jalan & duduk . Tp normal je tu as long x kluar pndarahan

Sama laa sakit kalau bergerak.. Tambah kalau dduk lama pastu nak bgun plaj lagii sakit

saya 38w3d mmg dah terasa sgt. kadang nak bgun dari baring tu ya allah sakitt

Normal sis..sy skrg prgnt no4 miss v ngilu ja kdg bergerak pun sama..

29/11/20 Sy pun 32w kdg ade rse ttbe tp kjp je, nseb kaki xbengkak lgi,,

4y ago

Yeke, kwn sy rendah pastu die dah msuk 90kg which is da lbh berat kaki die bengkak gila, die dah 35w,sy pulak tinggi berat obes tp da brpe bulan statik je, kaki xbengkak,mungkin tgk org juge

normal. saya 39 mggu. kalau skit2 normal. tnda2 nk dekat dah tu

Yes.. Its normal 😍 #TAPSupermoms

ye sy 23 week pun sama.

#MOHONJAWAB