Bayi membuang

Nak tanya normal tak baby banyak kencing je seharian & berak sekali sehari pastu sikit macam besar duit syiling je

5 Balas

anak Sy pun camtu..tp susu sy xckup..campur Ngan susu formula dlm 5 onz gitu sehari.. topup bagi baby, kenyang .anak sulung girl ..MMG melimpah2 susu..mnyusu pun xbyk..yg second boy...mmg ckup2 je..silap2 kena topup susu formula lagi... buang air besar selang sehari.byk kencing 😅

Kalau menyusu badan normal x berak 2 minggu sbb susu tu jdi darah dlm bdn ank..tp kna pastikn dia kencing ,,kentut,,xkembung perut

4mo ago

anak saya fully bf kalau normal alhamdulillah cuma tulah bila dia berak sikit ni memang kentut dia akan berbau ke ?

Normal kalau baby menyusu badan. Kalau susu fm mungkin tk sesuai dgn baby. Takut baby sembelit. Kena pantau sis.

kalau fully susu fm, itu mungkin sembelit

Normal kalau menyusu badan