Darah haid banyak keluar selepas bersalin czer

Nak tanya normal ke? Saya bsalin scara czer bulan lepas, anak saya baru sbulan lebih.. pendarahan saya selepas bsalin czer 2minggu lebih dah stop.. normal ke sekarang sya period mula² darah keluar sedikit mcm nak abs period mcm tu oada 19hb then stop sekejap lepas tu keluar darah banyak slama 5 hari sampai sekarang.. adakah itu darah period ke? Saya risau sebab tak macam darah period masa belum mengandung dulu.

1 Balas

bg sy normal .mcm sy dlu abis nifas 60 hari lepas 3 minggu tu dtg period .smpai tembus darah period nye .kabut nk mngemas..n cuak pn ada..bila tnye yg berpengalaman kata ia normal...lepas dr tu...next another month..xde dh alami mcmtu..normal back mcm sblm pregnant..tp jika ia berlanjutan lebih 15 hari. better puan jmpe doc n chck..if ada sumthing abnormal happen. mg dpmudahkan segalanya..aamiin