MEMINTA PENDAPAT

Nak tanya normal ke pregnant 6weeks tapi x mual n alahan apa² just perut rasa cramp n pinggang rasa sakit kadang rasa macam kena senggugut pun ada ..nie kehamilan pertama mohon bimbingan yang berpengalaman ye

3 Balas

sy lg laa,x de alahan pn..n x tau pn sy pregnt..sbb upt -ve..p scan tvs dah ada kantung..sbb priod sy on off..bg sy normal x dtg sbulan dua..tp rupanya dah ad bby..dri segi alahan skrg yg br terasa,sy x blh naik kereta,cpt rasa pening n mual..sblm ni ok je..tu je laa..

5mo ago

sy x prasan pulak yg tu..tp buat masa skrg x de ape2..lg satu sy kuat minum air putih..urin pn jernih..kuning light2 je..air manis2 x terasa pn nk minum.

Ada alahan atau tak semua normal. Yg tak normal kalau ada pendarahan atau sakit melampau

Normal sis.. beruntung kalau pregnant xde alahan