1st trimester

Hi Nak tanya , normal ke kalau kita preggy dh msuk 7weeks lebih ni , rasa mual , loya tapi tak muntah pun . Kadang buat kerja sikit , terus rasa pening , mual , dan cepat sangat penat . Kadang² , lepas makan , main handpone kejap , terus tidur , selalu sangat mengantuk . Saya kurang pula ada morning sickness , tp kalau sebelah petang-malam tu , selalu mual² nak muntah . #pengalamanpertama

11 Balas

sy 8week mcm tu juga sis.. loya smpai xda rasa nak mkn.. nafsu mkn tu ada tapi bila mknan smpai depan mata xleh nak telan.. tapi ada masa paksa muntah juga sbb nak bg lega..