mengenai waktu membuang baby

hi nak tanya normal ke baby newborn kalau nak membuang dia akan meneran ? tapi najis dia bukan jenis najis keras . najis pun still warna kuning mcm selalu dia berak . tu sebab sembelit ke atau mmg mcm tu . sebab setiap kali nk membuang dia akan meneran tapi berak najis okay je . dia pun kerap kentut jugak . sorry first mom harap dibantu#firstmom #bantusharing

3 Balas

normal, sbb dia tak pandai lagi. nanti lama2x okay . sbb anak saya dulu pun mcm tuh, sampai merah2x muka.

1y ago

Samaaa. Sy naik risau sebab muka dia merah betul setiap kali meneran. Nanti akan ok ke?