Keluar lendir 38weeks

Hi nak tanya, normal ke 38w ni kelua lendir mcm keputihan tu .

1 Balas

saya 36w pun kena keluar macam air keputihan tu. walhal sepanjang mengandung ni tak ada pun kena keputihan 😩. dah dekat² due ni keluar pulak dia. sis 38w tu boleh jadi lendir tu tanda nak bersalin. sentiasa pantau ye. tengok lendir tu ada bercampur darah ke..atau air ketuban dah pecah ke,atau datang sakit yg kerap ke,cepat² ke hospital ye. sbb tanda² org bersalin ni tak sama.

2y ago

Air keputihan macam mana tu sis? Macam air susu keluar dari miss v ke? Sebab saya 34weeks kerap keluar air warna susu dari miss v. Tu pon tanda nak bersalin ke?