21 minggu

nak tanya normal ke 21 minggu xdpt rasa gerakkan baby, sy xpasti baby tu gerak mcm mne sebab anak first kan..

102 Balas

Biasa 18w dah rasa , if 21w dah aktif tu sis. ,cuba try mkn coklet atau minum air sejuk .. saya 21w dah aktif dady dye suka main² dgn dye sbb nak rasa gerakkan tu

sya skunk dh 21w bby gerak kt dlm aktif sgt..kdang tgh mlm smpai tjga...

2y ago

mcm mne rse bby gerak tu

sama, baby saya pun aktif semacam...asik rasa nk terkucil dibuatnya... happy bila dia gerak² siap ketawa sambil bagi tau...bonda dah nk terkucil dah ni nak....

saya pun. baru 1st bby . rasa gerak² slow . baru 20w . 2hari lps rasa dia nendang

2y ago

sy pn blm rasa gerakn bb...20w1day blm rasa lg ank first...gerakn bby mcmna ye sakit ye..atau nyilu atau mcm angin tuu

normal sis..nk plak klau kite jenis kulit prt tebal..saye 21w3d... baru rase halus2 je..tu pom kadang2 ..klau tgh bring bru la rase hlus2 gitu... sye ank ke 4...

3y ago

sy ank prtama kdg tu rs kdg x.. hahah risau juga kdg malam j kerap rs

18w sy rasa ke gerakan masuk 21w ne susah sy tidur Smpai terjaga tp alhamdulillah sy sgt happy walaupun sy terjaga yg penting anak happy d dlm🥰🤲

Saya minggu ke 18 dh mula rasa sikit2 dia gerak. saya pon anak first ni😊. Setiap org tk sama sis..tk pa jgn risau insyallah nnti sis akan rasa jgk.

sy 21week 5 bulan dh gerak baby, 4 bulan haritu pun dh rasa baby gerak tapi tak kuat, 5 bulan dia aktif betul, masa baring telentang baby aktif gerak

Sy pn 21 mggu, 1st pregnancy. Minggu ke 19 dh rasa. Dia cam ada movement dalam rahim. Kadang2 masa duk belek tu, nampak benjol sikit masa dia gerak2.

Sya 20 week baby dh gerak aktiv sngt.. Dh bley rsa prgerakan dya.. Sya start rsa pegerakan baby msa 18 week lgi.. Msok 20week dh aktiv sngt dh..