1st Pregnancy

Hi nak tanya, normal ke 2-3 weeks memang perut akan sakit? #1stpreganancy #Needadvice

1st Pregnancy
8 Balas

sy tak tau normal atau tak , tapi saya memang sakit sangat2 cramp sangat2 perut masa baru2 pregnant. sesetengah orang kata rahim tengah meregang. kalau risau boleh jumpa doktor. tahniah 🎉🎂🎂🎂

Normal klu xde skali dgn bleeding.. Klu ade sekali brown spotting cepat g jumpa doctor ya.. Ckp ade rase sakit n darah sikit.. Nnti doc akn bg ubat kuat rahim.. Jgn ambil ringan klu ade spotting pon..

saya pun 1st pregnancy. normal rasanya. saya pun gitu , rasa cramp je perut. nurse kk kata tu normal sebab rahim nak mengembang.. tahniah awak!

Mcm sy.. Sy pon mase awal2 rse perot x selesa.. Sebu2 n sakit mase sebulan awal mengandung..

Normal akan rasa kurang selesa

nrmal sis..x slse rjuk doc trus

normal slgi xada kluar drh ..

normal