JERIT DAN HENTAK KAKI

nak tanya. normal je kan. anak setahun 1 bulan ni suka jerit dan hentak kaki.dia macam geram2 pun ada

2 Balas

kdg2 bb ni mcm2 peel nk tunjuk mogok dia🤭..sbb tu je cara dia nk luah nk bgtau supaya kite2 ni mohon fhm perasaan dia.klau ank sy dlu suka tarik rambut klau nk lepaskan geram sambil merengek..tp sy x biarkan..sbb takut makin larat.bile nmpk die dtg angin nk menarik rambut tu terus sy alih tangan.. gosok2 kepala ckp jgn bt mcm tu nnt sakit.kire cpt2 pujuk.alhamdulillah lame2 dia phm dah lama x bt.bile dia merengek je terus tye knp n alih perhatian.ank sy pn sebaya ank awk setahun

Normal, 1 tahun dah mula tantrum. Hadapinya dgn sabar