Nak tanya boleh

Nak tanya normal atau tidak kalau kita sedang hamil, kita membuang air besar ada sikit darah.harap dapat jawapan yg baik.terima kasih#ingintahu #firstbaby

4 Balas

xnormal sembelit tu mesti paksa teran keluar jugak.. mcm sy dlu pon mcm tu. hati² sis takut buasir je nnti.

Sembelit tu saya pernah kena dlu, lepastu bnykkan makan buah sayur. Alhamdulillah dh tak sembelit

klau sekli drah tk normal tu. bykkan buah yg berserat mcm buah oren n mnum air masak..

tak normal. boleh jadi buasir masa pregnant. boleh pergi klinik bgtau dr.