Ni apa ya ? Bru 6mnggu

Nak tanya ni spotting ke ap ye, kmarin mcm ad darah , dh pergi hspitl , doc check , jln tk buka lagi . Jdi doc bekalkan duphaston dh mkn dh ubt tuh tp kua yg ni . Bolh bgthu tk ap yg sy prlu buat . Sori klau gmb agak ktor

Ni apa ya ? Bru 6mnggu
1 Balas

awak perlu bedrest dulu. kalau kje, mntk mc dkt doktor. ni kira spotted. kalau dah makan ubt tu, kena bedrest dulu sementara wktu. krg kn berjalan, jgn buat kerja, elakkan bersama husband. kalau dah xde spotted bru boleh terus kerja mcm biasa.

2y ago

kalau doktor klinik swasta bagi je. selalu akn bgi 3-5hari dlu, lps tu nnti kalau bleeding lgi kena dtg balik mntk mc.