Kalau suami nak masuk di LR kena buat swab test rtk dulu ke???

Nak tanya ni sebab masa saya beranak tahun 2022 dan suami nak masuk LR kena buat swab test. Sekarang ni masih sama atau tak perlu buat ye?? #ingintahu #bantusharing tq yg komen tanya hospital mana. Lupa pulak nak bagi tau sekali.. yg saya tanya ni untuk hospital selayang

5 Balas

Kalau hospital selayang husb kena amek test dlu utk teman wife dlm LR

Sertakan nama hospital sekali sis. Lain hospital lain procedure.

4w ago

@anon, ya mommy TT ni dah edit soalan.

Hospital saya bersalin haritu kena. HTJ Seremban.

3w ago

Kalau HTJ tak boleh yang. Kena buat kat situ jugak hehe

Xyh buat swab test dh ☺️