Nak tahu hamil ke tak?😁

Hello. Nak tanya nhe. Sebenarnya blm sure lagi hamil ke tak. Tapi last haid 11/02/2021. Lepas tu banyak sgt nak makan. Selalunya tak pula kuat mkn. And then anak pun kuat cerewet tak mcm selalu. Husband pula kuat cari buah-buahan utk di mkn selalu tak cari semua tu.Rasanya hamil ke tak? 🥰 thankyou just i nak tahu. #ingintahu

2 Balas

Lama sgt dah last period puan, elok check upt dan kalau positif terus jumpa doc ya. Ikut anggaran puan dah sepatutnya in 2nd trimester dah skrg ni

mana tau ada rezeki 🥰 da boleh buat pregnancy test