Air gula dan ubat zincofer

Nak tanya mommy2 sekalian, bila tiba masanya minum air gula dn makan ubat zincofer tu ya? ataupun ikut kesihatan masing2. skrg ni sy dh masuk 16weeks pregnant dn sudah attend 2nd appointment dgn nurse. nk tau dn standby awal2, takut kena kencing manis pula ? tq all..

2 Balas

biasa after 24 weeks kena minum air gula laa.. zincofer kena selalu mkn naik kn hb

Sy x blh nk telan zincofer tu.. Nt rasa loya n mual mcm morning sickness