kekeliruan 😅

nak tanya mommy2 .. kalau naik pregnant 2-3 tu maksudnya 2@3 minggu ker? #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

kekeliruan 😅
7 Balas

Mcm sy aritu 3+ ..then g doc..doc..doc kata 4 mggu lebih..Doc ty..last period bila..kiraan dr last period pd hari pertama..tu la anggaran mggu kita pregnant..maaf kalau silap..sy pun pengalaman pertama pregnant..

dah terang dah bawah tu tulis kalau 2-3 tu pregnant 4-5 minggu. cuba habiskan baca dulu

2y ago

tulah tu

Dalam risalah mesti ada tulis details. Rajinkan membaca ya bakal mak 🙂

Ya betul tu. Mesti macam percaya tak percaya kan! Tahniah ibu!! 😍😍😍

Ni 2-3minggu dear. Mcm sy naik 3+ means dh 3 minggu Dan ke atas

Tahniah sis.. nnt da bleh gi scan da..🌹🌹

Tahniah sis jaga diri ☺️