pregnant 7 week 4d

Nak Tanya mommy mommy smua,pasal Saya kalo baring susuh nafas macam penuh isi perut macm sesak nak nafas

2 Balas

Saya pun mcm itu asal baring2 sesak nafas pusing kiri kanan sja, dari 6 weeks smpi 10 weeks msih sesak nafas ne.. Hrp2 nanti da 4 bln ok sikit la

5y ago

Ksi muntah2 sikit baru ok klu sa sis klu x btul2 x boleh nk nafas x tau npe mcm itu jdi Risau pun ada nsib sa bt bgitu ok sikit sis.. Try bt klu btul2 sesak nafas sis klu x mengelabah jdi nya kita😭

Hi mommy. Sbb baby dh besar. Kalau mcm tu baring mengiring je ok.