Lmbt deley period 3 hari

Nak Tanya mommy... Kenapa muka saya naik jerawat,sakit badan belakang dn payudara... kuar keputihan campur yellow..adakah tanda hamil tak?? Saya belum test pregnant... #ingintahu #pleasehelp

3 Balas

tanda2 camtu je tk dapat nk tentukan, sbb pnh jd...ble wt upt negative... 😅 apa2 pon mmg kena buat test ya puan

nak tahu mmg kena test.. sebab nak period pun kadang2 sama juga tandanya..

2y ago

nak jadi ibu hati mmg kena kuat.. nnt andai kata kalau dah tahu mengandung pun, akan ada fasa nak taknak kena buat keputusan check walaupun mungkin akan kecewa, sbb itu sahaja cara tuk pastikan anak selamat.. jadi kena belajar berani check upt dulu..

saya pun cmtu...now Sya hamill 5weeks

2y ago

Wah..tahniah sis