bayo tidak berak

nak tanya mommies,bayi saya baru 2 bulan and dah nak dekat 2 hari x berak.normal ke jika bayi tidak berak?

2 Balas

Normal jika fully breastfeeding. Anak saya dulu masa umur kurang sebulan sampai lah sebulan lebih, berak sekali setiap 7 hari, lepas tu selang 14 hari, lepas tu selang 7 hari lagi. Saya siap pergi kk, pakar pediatric, klinik swasta. Semua doktor kata normal bagi anak yg hanya menyusu susu ibu ya.

Normal sis... Lg2 klo minum susu badan..