Bayi belum berak

Hye mommies. Baby saya belum berak dah 2hari.harini masuk hari ke3.sebelum ni pun macam tu juga 2hari tak berak hari ke3 baru berak.anak saya campur susu, bf dan susu formula. Ini warna dan bentuk najis baby. Normal ke mommies.

Bayi belum berak
3 Balas

tengok texture & warna dia normal sis. klo bf baby, tahi dia kuning mustard. sis boleh google warna najis baby or refer gambar ni (upload sini mcm xclear sgt) tahi warna merah, hitam or kelabu kena cepat pergi jumpa doktor ya.

normal je puan. sye pun bf + fm. najis baby sye pun wane n tekstur mcm tu jgk.

normal kalau bf baby