vitamin C flavette sesuai tak utk ibu hamil?

Nak tanya mommies semua, sesuai tak vitamin C Flavette utk ibu hamil? Sebabnya dia kan berbuih bila letak dalam air. Tolong ye mommies

2 Balas

Better sist tnya doc smada boleh atau x makan tu..sbab masa preggy nie..bkan smua ubat kita bleh mkan..kdang tu ada sesetngah dan yg d khaskan utk mommy2 preggy shja😊

Tak sempat tanya doc suami tak bagi ambil. Katanya tak sesuai sebab jenis berbuih macam tu. Nak makan, makan yang jenis biasa2 tu je🤭