Adakah turun tanda?

Nak tanya mommies sekalian. Saya sudah 35 minggu. Tiba2 ada mcm darah sikit, tapi takde lendir, takde rasa sakit perut apa2 pun. Perlu ke hospital atau tak? 😅 atau ni perkara biasa.? Kot nak gi hospital tapi dr suruh balik dulu. Kerja banyak tak settle lagi. 😅 saya sebelum ni memang akan pakai pantyliner sebab ada white discharge yg banyak, dah swab dr cakap cuma yeast infection. Ke ni cuma white discharge? #firstmom #bantujawab #ingintahu #bantusharing

Adakah turun tanda?
1 Balas

Pergi je hosp. Kalau doctor suruh balik dulu patut bersyukur sbb takde pape. Drpd tak pergi rupanya something happened inside. Discharge merah tak normal