Alahan Berkurangan.

Hi nak tanya, mommies pernah tak memula preggy alahan teruk, tapi bila masuk 9w alahan (muntah²) mcm berkurangan? Normal ke ya? Cuma sekarang nie sesekali ja saya akan rasa mual dan loya .. Saya macam overthinking pula 😅 Sebab masa preggy anak first dulu, 3 bulan alahan non-stop. Masa scan 7w, alhamdulillah dah nampak heartbeat. Patut tak saya pergi scan sekali lagi??

2 Balas

baby girl alahan sampai 4 bulan. baby boy alahan 2 minggu sahaja. tiga² sy bersalin normal. kalau sis nak scan,bole ja

6mo ago

Yaka saya bby boy jgk ank slung alahan smpai 6bulan lbh bru hlang sis

normal sis. tak perlu scan lagi dah.