Minum air

Nak tanya mommies la, betul ke masa berpantang air tak boleh minum banyak? 😅 Macam mana kalau haus sebab bg baby, nak hasilkan susu badan lagi. Biasa la org tua tua akan cakap nanti urat urat kembang la, rahim kembang la, badan kembang lah. Betul ke tu semua? #firstbaby #mommybuntu

3 Balas

Mak sy pn mcmtu, msa sy bpantang ank 1st mak sy xbg minum air byk2.. tp kdg klau mak sy xdak sy curi2 minum je air byk 😂 mybe slh 1 sbb nk jaga bdn..