Kena induce

Nak tanya mommies kat sini selalunya kos induce termasuk discharge dekat hosp gov brapa ya...? Sebab nak sediakan duit 25 ni kne serah diri sbb masih tak de contraction #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

6 Balas

sya induce ubat n induce air sebotol lahir normal...3hari kat hospital bayaran rm42.saya wargaasing kahwin wn malaysia hehe h.serdang mmg terbaikkk 3kali lahiran d situ🥰

saya tak sure saya kena induce ke tidak sebab sakit sangat layan contractions. total bil saya RM62 je rasanya

saya baru discharge.. total bil dekat rm200 sebab czer.. kalau normal tak sampai rm100 rasanya

1y ago

hospital selayang

Saya bersalin normal induce ubat & drip. Total semua dalam lapan puluh lebih. HSI.

Bawa rm100 jer.kecuali lama sikit dekat wad up sikit kot harga diq

sy baru2 ni. rm45. 3 hari 2 mlm.