cara nak hilangkan kahak baby

Nak tanya macm mana ya nak hilang kan kahak baby nie, anak saya umur 1bulan lebih.. Tapi saya tak tahu macm mana cara nak hilangkan kahak anak saya tue... Sapa yg tahu bolh kongsi dagn saya

2 Balas

Ada refer doktor ke. Sbb pengalaman ank sy n bunyi kahak smpi skrg umur 6bln. wktu lahir smpi sebulan ada refer doktor. bln lps pn sy tanya doktor lg. Sume ckp normal. Doktor akn cek pernafasan dia. Selagi kahak tu bkn kt paru2, doktor kata normal. Makin ank membesar kahak kt tekak akn berkurang. Sbb boleh jadi tu sisa air ketuban atau susu.

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak pernah lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗