Hitam di leher

Hi all, nak tanya lepas bersalin kesan gelap di leher dan celah-cleah tertentu boleh hilang ke? This is my 1st pregnancy. Dekat leher pun banyak ada kutil2. Ada petua tak? #33weeks

2 Balas

Normal sis. Waktu hamil, memang selalu jadi masalah melasma ini. Berikut sedikit tips tentang cara menghilangkannya. Semoga bermanfaat :) https://my.theasianparent.com/perubahan-diri-ketika-hamil/?utm_source=search&utm_medium=app

sya pun sama sis.. tapi kutil xda. cuma hitam² bagian leher sama celah paha time pregnt ni..org cakap pandai hilang hitam tu lepas besalin nnti..